Блог

Ювелірний магазин Ювелірний магазин "Золотий Вік" у Золотоноші

"Золотий Вік" - компанія, яка динамічно розвивається. Ми відкриваємо нові магазини в різних куточках України, прагнучи стати ближче до кожного з наших клієнтів. Ювелірний магазин "Золотий Вік", відкритий в Золотоноші, місті в Черкаській області України, запрошує вас порадувати себе або своїх близьких прекрасним подарунком.

18 вересня 2015
Новий ювелірний магазин Новий ювелірний магазин "Золотий Вік" у Чернігові

«Золотий Вік» вже давно завоював серця жителів України продукцією високої якості та оригінального дизайну! Якщо ви хочете порадувати себе або своїх близьких прекрасним ювелірним подарунком, ми запрошуємо вас в новий магазин «Золотий Вік», відкритий у Чернігові за адресою вул. 77-ї Гвардійської Дивізії 1, ТРЦ "Hollywood".

16 вересня 2015
Нове відкриття: Нове відкриття: "Золотий Вік" у Гадячі

Новий ювелірний магазин "Золотий Вік" відкрився в Гадячі, місті в Полтавській області України, за адресою вул. 50-річчя Жовтня, 11. Всіх відвідувачів чекає широкий асортимент ювелірних прикрас та аксесуарів із золота і срібла, що поєднують в собі класику і новітні тенденції ювелірної моди.

13 вересня 2015
«Велике весілля» відбулося: 100 пар одночасно створили сім'ю «Велике весілля» відбулося: 100 пар одночасно створили сім'ю

Можна сміливо назвати концерт-гуляння «Велике весілля» найромантичнішою подією цього літа! 15 серпня на Співочому полі в Києві ювелірна компанія «Золотий Вік» спільно з Русским Радио Україна провели грандіозну подію - концерт-гуляння «Велике весілля».
Своє весілля відсвяткували сто щасливих пар. Всі гості події змогли розділити радість з учасниками свята.

07 вересня 2015
Ювелірний магазин «Золотий Вік» в Харкові Ювелірний магазин «Золотий Вік» в Харкові

Ювелірна компанія «Золотий Вік» запрошує мешканців Харкова відвідати наш новий магазин за адресою пр. Московський, 256. Широкий асортимент ювелірних виробів як класичного, так і сучасного напрямку ювелірної моди з традиційного червоного, вишуканого білого і лимонного золота і срібла порадують всіх поціновувачів прекрасного!

18 серпня 2015
Новий ювелірний магазин Новий ювелірний магазин "Золотий Вік" у Миколаєві

«Золотий Вік» вже давно завоював серця жителів України продукцією високої якості та оригінального дизайну! Якщо ви хочете порадувати себе або своїх близьких прекрасним ювелірним подарунком, ми запрошуємо вас в новий магазин «Золотий Вік», відкритий в Миколаєві за адресою пр. Корабелів, 14Б, ТЦ "Депот".

17 серпня 2015
"Золотий Вік" у Прилуках: відкриття в ТЦ "Торговий Дім"

Ювелірний магазин "Золотий Вік" запрошує всіх мешканців та гостей м. Прилуки відкрити для себе прекрасний світ прикрас. У ювелірному магазині, розташованому в ТЦ "Торговий Дім" за адресою вул. Незалежності, 63, представлений широкий вибір прикрас як класичного, так і сучасного напрямку ювелірної моди від заводу-виробника "Золотий Вік".

17 серпня 2015
Ювелірний магазин Ювелірний магазин "Золотий Вік" у Бродах

"Золотий Вік" – компанія, що динамічно розвивається. Ми відкриваємо нові магазини в різних куточках України, прагнучи стати ближче до кожного з наших клієнтів. Ювелірний магазин «Золотий Вік», відкритий у Бродах, місті у Лівівській області України, запрошує вас порадувати себе або своїх близьких прекрасним подарунком.

17 серпня 2015
Нове відкриття: Нове відкриття: "Золотий Вік" у Павлограді

Новий ювелірний магазин "Золотий Вік" відкрився в Павлограді за адресою вул. Горького 166, ТЦ «Олімпія». Всіх відвідувачів чекає широкий асортимент ювелірних прикрас та аксесуарів із золота і срібла, що поєднують в собі класику і новітні тенденції ювелірної моди.

16 серпня 2015
"Велике весілля": найромантічніша подія літа

15 серпня в Києві пройде унікальна подія - концерт-гуляння "Велике весілля", на якому одночасно відсвяткують своє весілля сто пар. Організатор і генеральний партнер заходу - ювелірна компанія "Золотий Вік", спільно з Русским Радио Україна.

Група Pianoboy і Студія "Квартал 95" презентують новий кліп і пісню, створені спільно з ювелірною компанією "Золотий Вік".

14 серпня 2015
«Золотий Вік» в Білгород-Дністровському «Золотий Вік» в Білгород-Дністровському

Відкриття нового магазину - завжди велика подія для компанії. Тепер і жителі Білгород-Дністровського, міста в Одеській області України, можуть порадувати себе або своїх близьких чудовими подарунками, придбаними в ювелірному магазині «Золотий Вік», який розташований за адресою вул. Ізмаїльська, 56.

13 серпня 2015
Соціальний проект «Велике весілля» Соціальний проект «Велике весілля»

Ювелірний завод «Золотий Вік» є організатором першого соціального проекту «Велике весілля», який відбудеться в Києві на Співочому полі 15 серпня в 14:00. Всім клієнтам «Золотого Віку», які зробили покупку в липні або серпні 2015 року, надається безкоштовне запрошення. 

12 серпня 2015