Блог

Символіка ювелірних прикрас: знак безмежності Символіка ювелірних прикрас: знак безмежності

У давнину всі ювелірні вироби прикрашали певними знаками і символами, кожен з яких мав своє значення. Одним з найбільш популярних символів був знак безмежності, який ми й зараз можемо бачити на багатьох прикрасах. І не випадково: цей символ за стародавніми повір'ями має дуже велику силу і може допомогти людині досягти досконалості і втілити всі свої мрії.

23 червня 2015
Нове відкриття: ювелірний магазин «Золотий Вік» у Хмельницькому Нове відкриття: ювелірний магазин «Золотий Вік» у Хмельницькому

Ювелірна прикраса - яскравий акцент жіночого і чоловічого образу, який підкреслить вашу красу, індивідуальність і дозволить завжди бути в центрі уваги. «Золотий Вік» запрошує мешканців та гостей Хмельницька відвідати новий ювелірний магазин за адресою вул. Проскурівська, 1.

22 червня 2015
Новий ювелірний магазин Новий ювелірний магазин "Золотий Вік" в Мелітополі

Новий ювелірний магазин "Золотий Вік", розташований за адресою вул. Карла Маркса, 21/23, запрошує всіх мешканців та гостей Мелітополя.

16 червня 2015
Новий магазин «Золотий Вік» у Кузнецовську Новий магазин «Золотий Вік» у Кузнецовську

Ювелірний магазин «Золотий Вік» запрошує всіх мешканців та гостей Кузнецовська, міста в Рівненській області України, відкрити для себе прекрасний світ ювелірних прикрас. У новому магазині, розташованому за адресою м-н Вараш, 11 представлений широкий вибір прикрас класичного і сучасного дизайну від заводу-виробника «Золотий Вік».

12 червня 2015
Ювелірний магазин «Золотий Вік» у Жмеринці Ювелірний магазин «Золотий Вік» у Жмеринці

Ювелірна компанія «Золотий Вік» запрошує мешканців Жмеринки, міста у Вінницькій області України, відвідати наш ювелірний магазин за адресою вул. Пушкіна, 5/1.

11 червня 2015
Нове відкриття ювелірного магазину «Золотий Вік» в Києві Нове відкриття ювелірного магазину «Золотий Вік» в Києві

"Золотий Вік" запрошує всіх мешканців та гостей Києва відвідати новий магазин, відкритий в ТЦ "Комод" за адресою вул. Луначарського, 4, де вас чекає широкий вибір ювелірних прикрас та аксесуарів: каблучки, підвіски, сережки з діамантами та іншим дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням з червоного, білого, лимонного золота і срібла, браслети та ланцюжки комбінованих і класичних плетінь.

10 червня 2015
Ювелірний магазин «Золотий Вік» у Нетішині Ювелірний магазин «Золотий Вік» у Нетішині

Ювелірна компанія «Золотий Вік» запрошує мешканців Нетішина, міста в Хмельницькій області України, відвідати наш ювелірний магазин за адресою пр. Незалежності, 11.

07 червня 2015
Новий магазин «Золотий Вік» у Новограді-Волинському Новий магазин «Золотий Вік» у Новограді-Волинському

Ювелірний магазин «Золотий Вік» запрошує всіх мешканців та гостей м. Новоград-Волинський відкрити для себе прекрасний світ ювелірних прикрас. У новому магазині, розташованому за адресою вул. Шевченка, 37/2, представлений широкий вибір прикрас класичного і сучасного дизайну від заводу-виробника «Золотий Вік».

04 червня 2015
Нове відкриття: ювелірний магазин «Золотий Вік» в Кременчуці Нове відкриття: ювелірний магазин «Золотий Вік» в Кременчуці

Ювелірна прикраса - яскравий акцент жіночого і чоловічого образу, який підкреслить вашу красу, індивідуальність і дозволить завжди бути в центрі уваги. «Золотий Вік» запрошує мешканців та гостей Кременчука відвідати новий ювелірний магазин за адресою вул. Шевченка, 26/37.

01 червня 2015
Новий ювелірний магазин Новий ювелірний магазин "Золотий Вік" в Ірпені

"Золотий Вік" - компанія, яка динамічно розвивається. Ми відкриваємо нові магазини в різних куточках України, прагнучи стати ближче до кожного з наших клієнтів. Ювелірний магазин «Золотий Вік», відкритий в Ірпені, місті обласного значення в Київській області України, запрошує всіх порадувати себе або своїх близьких прекрасним подарунком.

19 травня 2015
Новий магазин «Золотий Вік» в Могилів-Подільському Новий магазин «Золотий Вік» в Могилів-Подільському

Ювелірний магазин «Золотий Вік» запрошує всіх жителів і гостей Могилів-Подільського, міста у Вінницькій області України, відкрити для себе прекрасний світ ювелірних прикрас. У новому магазині, розташованому за адресою вул. Стависька, 43, представлений широкий вибір прикрас класичного і сучасного дизайну від заводу-виробника «Золотий Вік».

18 травня 2015
Ювелірний магазин «Золотий Вік» в Рахові Ювелірний магазин «Золотий Вік» в Рахові

Ювелірна компанія «Золотий Вік» запрошує мешканців Рахова, адміністративного центру Рахівського району Закарпатської області, відвідати наш ювелірний магазин за адресою вул. Миру, 30. Вас чекає широкий вибір ювелірних виробів із золота та срібла з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням, який здатний задовольнити попит найвимогливіших клієнтів. 

15 травня 2015